2021 Peugeot 2008 fiyat listesi! Büyük indirim! Fırsatı kaçırmayın

ÖTV düzenlemesinin ardından 2021 Peugeot 2008 fiyatında da önemli bir fırsat ortaya çıktı. İşte detaylar!

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda ÖTV matrah dilimlerinde önemli bir düzenlemeye gidildi. Cumhurbaşkanı kararı ile Resmi Gazete üzerinden duyurulan düzenleme sonrasında pek çok firma, fiyatlarını güncelledi. Tabii bu fiyat güncellemeleri, tüketicilerin lehine ortaya çıktı. İşte fiyat güncelleyen firmalardan birisi de Fransa merkezli otomotiv devi Peugeot. Son dönemlerde kullanıcı sayısını bir hayli arttıran şirketin gözde otomobili 2008’in fiyatında da değişiklik var.

2021 Peugeot 2008 fiyat listesi!  Bu fırsatı kaçırmayın!

Yapılan yeni düzenleme sonrasında 2021 Peugeot 2008 fiyatında bir düşüş ortaya çıktı. Tabii bu düşüşün baz donanım seviyesi için geçerli olduğunu söylemekte fayda var. Buna göre Temmuz ayını 279.000 TL ile kapatan Active 1.2 PureTech 100hp donanım seviyesi, bu ay 265.622 TL’den alıcı buluyor. Markanın Ağustos ayında donanım seçenekleri anlamında da değişiklik yaptığını söyleyebiliriz. Bu bakımdan artık tüketicileri daha fazla paket karşılayacak.

Peugeot 2008 gerek şık tasarımı ile gerekse sınıfının ihtiyaçlarına cevap verebilen iç hacmi ile kullanıcılarını memnun ediyor. Son zamanların en çok ilgi gören B-SUV sınıfında yer alan araç, segmentindeki rakiplerine kıyasla çok daha gösterişli duruyor. Eğer siz de bu otomobile sahip olmak istiyorsanız elinizi biraz çabuk tutmalısınız. Çünkü bildiğiniz gibi Türkiye’deki otomobil piyasası fazlasıyla oynak bir hal aldı.

Aracın güncel fiyatlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Popüler Haberler