2021 Renault Captur fiyatları Range Rover ile yarışıyor!

Yeni nesil Renault Captur'un farklı opsiyon seçeneklerinin yer aldığı Mayıs ayı fiyat listesini sizler için derledik!

Renault Captur modelinin Mayıs ayı güncel fiyat listesini siz değerli okuyucularımız için listeledik.

Bilmeyenler için belirtelim; 2021 Renault Captur Türkiye’de Yılın Otomobili adayları arsında yer alıyor. Diğer adaylar arasında ise Dacia Sandero Stepway,
Fiat Egea Cross, Hyundai i20, Peugeot 208, Renault Captur, Skoda Octavia, Toyota Yaris gibi modeller yer alıyor.

Bu yıl 6. kez düzenlenecek olan Türkiye’de Yılın Otomobili 2021 yarışması için, Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) üyeleri, haziran ayındaki ikinci oylama öncesinde 21 Mayıs Cuma günü test sürüşü için İstanbul Park’ta bir araya gelecekler.

Bu bilgiyide siz değerli Teknolojioku takipçileri ile paylaştıktan sonra, dilerseniz asıl konumuz olan 2021 Renault Captur Mayıs ayı fiyatlarından bahsedelim. 4 farklı fiyat seçeneği ile karşımıza çıkan 2021 Renault Captur'un en boş paketi Touch 1.0 TCe 90 bg 293.000 TL olarak karşımıza çıkarken, en dolu paketi Icon 1.3 TCe EDC 140 bg 375.000 TL olark karşımıza çıkıyor.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan şimdi de, Elektrokrom İç Dikiz Aynası, LED Gündüz Farları, E-call Acil Yardım Çağrısı, Anti Blokaj Fren Sistemi, Acil Fren Destek Sistemi, Ön Sıra, Ön ve Yan Hava Yastıkları, Merkezi Kilit ve Elektronik Denge Programı gibi standart donanımları bulunan Renault Captur'un tüm opsiyonlarının yer aldığı güncel fiyat listesine göz atalım.

İşte 2021 Renault Captur modellerinin yer aldığı Mayıs ayı fiyatları!

Popüler Haberler