2021 Renault Clio fiyat listesi! Daha ucuzu yok! Sadece 167 bin TL!

2021 Renault Clio, fiyatları ile tüketicileri cezbetmeye devam ediyor. İşte otomobilin güncel fiyat listesi!

Sıfır otomobil pazarında yaşanan gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz ise 2021 model yılını baz aldığımız Renault Clio olacak. Segmentinde en çok tercih edilen araçların başında gelen Clio, beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Modelin son dönemlerde versiyon seçenekleri azalmış olsa da rakipleri karşısında var olan fiyat avantajları son sürat devam ediyor.

2021 Renault Clio fiyat listesi! Daha ucuzu yok!

B sınıfı hatchback modeli olan Clio, makyajlı kasası ile beraber çok fazla bir değişime uğramamıştı. Arka stop grubunda hafif dokunuşlar yakalayan modelin ön tarafta da aynı dokunuşlarla karizma kazandığını görmüştük. Bugün 2021 Renault Clio fiyatlarını sizlerle paylaşırken, otomobilin en ucuz B sınıfı hatchback modellerinden biri olduğunu da söylemiş olacağız.

Otomobilin liste fiyatlarına göz attığımızda 1.0 litrelik benzinli bir motor ile geldiğine şahit oluyoruz. 65 beygirlik güç üreten bu motora ise tabii ki de manuel bir şanzıman eşlik ediyor. Eğer otomatik bir Clio satın almak istiyorum diyorsanız, cebinizden çıkması muhtemel en az para 200.000 TL oluyor. Dilerseniz biz de artık lafı daha fazla uzatmadan aracın güncel fiyat listesini sizlerle paylaşmış olalım. İşte 2021 Renault Clio Türkiye fiyatları!

Popüler Haberler