2021 Seat Arona fiyatları 300 bin TL'yi zorluyor! İşte yeni fiyatlar!

2021 Seat Arona fiyatları 300 bin TL'yi zorluyor! Mayıs ayı fiyat listesine gelin hep birlikte göz atalım.

Leon, Ateca, İbiza, Arona gibi zengin model içerikleri ile ülkemizde de oldukça beğenilen otomobil markaları arasında yer alan  İspanya merkezli Seat, 2021 model sıfır araç modellerinin yer aldığı Mayıs ayı fiyat listesini hep birlikte inceleyeceğiz.

Koronavirüs pandemisi sebebi ile sıfır araç fiyatları oldukça yükselmişti, sonrasında ise döviz kurlarındaki dalgalanmalar ve çip krizi nedeni ile fiyatlar birçok kişiyi sıfır araç alamaz duruma getirdi. Peki Seat tarafında son durum ne? Seat'ın Mayıs ayı fiyatlarını geçtiğimiz Nisan ayı fiyatları ile kıyasladığımızda, fiyatlarda herhangi bir değişiklik olmadığını görüyoruz.

Türkiye’nin son dönemde büyük ilgi gösterdiği İspanyol araba markası Seat'ın Arona modeli 3 farklı opsiyon ve fiyat seçeneği ile karşımıza çıkıyor. En düşük pakete sahip ARONA 1.0 EcoTSI 110 HP DSG Style Plus modeli 231 bin TL satış fiyatı ile karşımıza çıkarken, en dolu pakete sahip ARONA 1.0 EcoTSI 110 HP DSG FR modeli ise 289 bin TL satış bedeli ile Mayıs ayı fiyat listesindeki yerini alıyor.

Dilerseniz şimdi de Seat Arona modelinin tüm opsiyonlarının yer aldığı Mayıs ayı fiyat listesine göz atalım.

İşte 2021 Seat Arona modellerinin güncellenen fiyatları;

Popüler Haberler