2021 Seat Arona yenilenen fiyatları bu sefer üzdü!

2021 Seat Arona modelleri de zamlardan nasibini aldı! Nisan ayında güncellenen yeni fiyat listesine gelin hep birlikte göz atalım.

Döviz kurlarındaki artışların ardından otomobil fiyatları yeniden güncellendi. Birçok otomobil markası fiyatlarında artış gerçekleştirdi, bunlardan biri de Seat.

Leon, Ateca, İbiza, Arona gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Seat, 2021 model sıfır araç modellerinin yer aldığı fiyat listesini güncelledi.

Böylece otomobil sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Seat'ın ülkemizde en çok talep gören otomobillerinden biri olan Arona'nın Nisan ayı fiyatları da gün yüzüne çıkmış oldu. Güncellenen Arona fiyatlarına baktığımızda, geçtiğimiz aya ait fiyat etiketlerini taşıdığını görmekteyiz.

Arona giriş sınıfı modeli 231 bin TL'den başlayan fiyat etiketi ile karşımıza çıkarken, en dolu modelinin ise 289 bin TL gibi bir fiyat etiketine sahip olduğunu görüyoruz.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan, Türkiye’nin son dönemde büyük ilgi gösterdiği İspanyol araba markası Seat'ın Arona modelinin yenilenen fiyatlarına ve muazzam tasarımına hep birlikte göz atalım.

İşte 2021 Seat Arona modellerinin güncellenen fiyatları;

Popüler Haberler