2021 Skoda Scala fiyatları dipte! Şimdi tam zamanı!

2021 Skoda Scala fiyatları bildiğiniz gibi yakın zamanda keskin bir düşüş yaşamıştı. Bu otomobili almak isteyenler için şimdi tam zamanı!

Bildiğiniz gibi ÖTV matrah dilimlerindeki değişim sonrasında birçok otomobil firması fiyatlarında indirime gitmişti. Bu şirketlerden birisi ise Skoda idi. Marka pek çok modelinde güzel indirim fırsatları sundu. Bu modellerin başında ise C segmenti hatchback olarak nitelendirilen Scala geliyor. Henüz yeni bir otomobil olan Scala, kısa süre içerisinde sınıfında kendini kabul ettirmeyi başardı ve Türkiye’de de iyi satış rakamları elde etti.

2021 Skoda Scala fiyatları dipte! Şimdi tam zamanı!

Sınıfındaki rakiplerine kıyasla kullanıcılarına ferah yaşam alanı ve geniş bagaj hacmi sağlayan araç, bu sebeple tercih konusu oluyor. Ayrıca model içerdeki malzeme kalitesi ile bizleri şaşırtmayı başarıyor. Ancak maalesef ki Scala için versiyon seçeneklerinin yetersiz olduğunu söylememiz lazım. Çünkü otomobil ülkemizde yalnızca dört farklı versiyon seçeneği ile satılıyor.

Baz donanım seviyesinde karşımıza 1.0 litrelik 110 beygir güç üreten benzinli bir motor çıkıyor. Bu motora DSG olarak isimlendirilen otomatik bir şanzımanın eşlik ettiğini de söylemeden geçmeyelim. Şimdi dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan 2021 Skoda Scala güncel fiyat listesini sizlerle paylaşmış olalım. İşte modelin versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesi!

Popüler Haberler