2021 Skoda Scala fiyatlarında 70.000 TL indirim! İşte yeni fiyatlar!

2021 Skoda Scala fiyatlarında 70.000 TL’ye varan indirim fırsatları sizleri bekliyor. İşte detaylar!

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde yeni ÖTV düzenlemesi Cumhurbaşkanı kararı ile Resmi Gazete üzerinden yayınlandı. Buna göre ÖTV matrah dilimlerinde çeşitli değişikliklere gidildi. Alınan kararın ardından otomobil firmalarının resmi sitelerine girdiğimizde fiyatlarımız güncelleniyor yazısı ile karşı karşıya kaldık. Fiyatların düşeceği aşikardı ve beklenen oldu. Pek çok firma gibi Skoda da otomobil fiyatlarında indirime giden markalardan birisi.

2021 Skoda Scala fiyatlarında 70.000 TL indirim! İşte yeni fiyatlar!

C sınıfı hatchback modeli olan Skoda Scala da indirimlerden nasibini aldı. Segmentinde tercih konusu olmayı başaran otomobilin fiyatı, en üst donanım seviyesinde 70.000 TL’ye varan bir indirim yaşadı. Eğer siz de bu indirimlerden yararlanmak istiyorsanız elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Zira resmi sitede yazan detaylara göre bu fiyatlar, 31 Ağustos’a kadar geçerli. Ancak yine de bizim tahminimiz aynı fiyatların Eylül ayında da devam edeceği yönünde.

2021 Skoda Scala Türkiye pazarına üç farklı donanım seviyesi ile geliyor. Bunlar Comfort, Elite ve Premium olarak geçiyor. Her üç pakette de 110 beygir güç üreten 1.0 litrelik motorun kullanıldığını ve manuel şanzıman seçeneğinin tüketicilere sunulmadığını söylemiş olalım. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan fiyat listesine geçelim. İşte 2021 Skoda Scala güncel fiyat listesi!

Popüler Haberler