2021 Toyota Yaris kampanya indirimleri yeniden başladı!

2021 Toyota Yaris alacaklara müjde! Toyota Mayıs ayında kampanya indirimleri sunuyor!

Sıfır araç fiyatları zamlanmaya devam ediyor! Koronavirüs pandemisi ile başlayan sert fiyat artışları döviz kurlarındaki hızlı yükseliş ve çip krizi ile hala devam ediyor! Toyota, Yaris modeli için Mart ayında kampanya indirimleri uygulamış, ancak geçtiğimiz Nisan ayında bu kampanya indirimlerini kaldırmıştı. Mayıs ayında ise kampanya indirimlerinin devam ettiğini görmekteyiz.

Ancak burada kurnazca bir fiyat politikası izlendiğini görmekteyiz. Zira Mayıs ayında yayınlanan fiyatların kampanya indirimli fiyatlar olduğu halde, geçtiğimiz Nisan ayında yayınlanan kampanyasız, tavsiye edilen satış fiyatlarına kıyasla daha yüksek olduğunu görmekteyiz.

Örnek verecek olursak; en düşük pakete sahip 1.5 Dream Multidrive S Toyota Yaris modelinin Nisan ayında yayınlanan tavsiye edilen satış fiyatı 209 bin 200 TL iken, Mayıs ayında kampanya indirimi ile satışa sunulan fiyat etiketi ise 213 bin 400 TL olarak karşımıza çıkıyor. Yani Mayıs ayında uygulanan fiyat politikası kurnazca düşünülmüş, kampanya indirimi adı altında yayınlanan fiyatlar, aslında geçtiğimiz ay kampanyasız olarak sunulan satış fiyatından 4 bin 200 TL daha pahalı. Benzer durum diğer opsiyon seçenekleri için de geçerli.

Dilerseniz şimdi de, 4 farklı fiyat seçeneği ile satışa sunulan 2021 Toyota Yaris Sedan modelinin, tüm opsiyon seçeneklerinin yer aldığı Mayıs ayı fiyat listesine ve aracın tasarım görsellerine hep birlikte göz atalım.

İşte 2021 Toyota Yaris Mayıs ayı fiyat listesi!

Popüler Haberler