2021 Volkswagen Golf fiyat listesi! Bu fiyatlar ocak söndürür!

Yenilenen tasarımı ile beraber geçtiğimiz aylarda ülkemizde satışa çıkan Yeni Volkswagen Golf, fiyatları ile cep yakıyor.

Yeni tasarımsal yapısı ile beraber çok daha sportif bir çizgiye bürünen Yeni Volkswagen Golf, ülkemizin en çok tercih edilen C sınıfı hatchback modellerinden birisi. Segmentinde liderliğe soyunan otomobilin piyasası, buna bağlı olarak ülkemizde bir hayli fazla. Araç satın almayı artık bir yatırım olarak görenler de Golf tercih etmeye devam ediyor. Çünkü demin de ifade etmeye çalıştığımız gibi model hem sınıfının beklentilerini fazlasıyla karşılıyor hem de fiyat anlamında prim yapıyor.

2021 Volkswagen Golf fiyat listesi! Bu fiyatlar ocak söndürür!

2021 Volkswagen Golf, en ciddi zammını ise Haziran ayında almıştı. Otomobilin baz donanım seviyesindeki fiyatına bir anda 58.000 TL’lik bir zam yapılmıştı. Temmuz ayını sessiz geçiren Golf cephesinde, fiyatlar Ağustos ayında da durgun seyrediyor. Almanya merkezli otomotiv devinin resmi sitesini incelediğimizde herhangi bir güncellemenin olmadığına şahit oluyoruz.

Ancak son yapılan ÖTV matrah dilimlerindeki değişiklik sonrasında Golf fiyatları da bir miktar düşebilir. Şimdilik bunun için elimizde resmi bir veri bulunmuyor ancak gelen tahmin ve yorumlar, sıfır araç piyasasında fiyatların yüzde 16’ya kadar düşeceğini bizlere söylüyor. Eğer siz de bir sıfır araç satın alacaksanız, fiyatların güncellemesini beklemenizde büyük fayda olacaktır. Böylece istediğiniz otomobili çok daha uygun fiyatlardan satın alabilirsiniz.

2021 Volkswagen Golf güncel fiyat listesine ise aşağıdan erişebilirsiniz.

Popüler Haberler