2021 Volkswagen Passat fiyatları beklenenin altında! - Şubat 2021

2021 Volkswagen Passat fiyatları, geçtiğimiz yılın model fiyatlarına kıyasla beklenenin altında! İşte güncel fiyat listesi...

Polo, Passat, Aerton, Golf, Tiguan, T-Roc, Toureg gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Volkswagen'in, 2021 model sıfır araç modellerine yapmış olduğu son fiyat düzenlemeleri gerçekleşti.

Böylece otomobil sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Volkswagen'in ülkemizde en çok talep gören otomobillerinden biri olan Passat’ın Şubat ayı fiyatları da gün yüzüne çıkmış oldu. Güncellenen Passat fiyatlarına baktığımızda, geçtiğimiz aya kıyasla daha makul olduğunu söyleyebiliriz. 

Uzun süredir içinde bulunduğumuz koronavirüs salgını nedeni ile otomotiv piyasasında yaşanan hareketlilik fiyatlara da yansımıştı, geçtiğimiz yıl gerçekleşen ÖTV zammı ve artan kur farkı nedeni ile fiyatlar iyice yükselmişti. Ancak yeni yılın ilk aylarında fiyatlarda düşüş görüldü. Bu düşüş bir nebze de olsa meraklılarını mutlu etti. Dileriz önümüzdeki aylarda da otomotiv pazarındaki bu fiyat düşüşlerinin devamı gelir.

İşte 2021 Volkswagen Passat modellerin yer aldığı yeni fiyat listesi;

Popüler Haberler