2022 Volkswagen T7 Multivan modeli tanıtıldı! İşte özellikleri!

Volkswagen, Transporter benzeri Multivan modelinin yeni neslini tanıttı!

Polo, Passat, Aerton, Golf, Tiguan, T-Roc, Touareg gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Volkswagen, verdiği ipucu paylaşımlarının ardından sonunda T serisinin yeni çift tonlu gövde rengine sahip T7 Multivan modelini yeni teknolojileri ile tanıttı. Transporter modelinin yolcu taşımaya odaklanan modeli T7 Multivan'da en büyük yenilik şarj edilebilir hibrit sistemi.

Göz alıcı modern tasarımının yanı sıra, aracın mekanik altyapısının da oldukça modernize edildiğini söyleyelim. T7 Multivan eHybrid isimli o plug-in hibrit (PHEV) versiyonun özelliklerinden bahsedecek olursak, ilk olarak aracın 1.4 TSI motor ile 85 kW'lık (116 beygir) bir elektrik motorunu kombine ediyor olduğunu ve toplamda 218 beygir güç üretiyor olduğunu söyleyebiliriz.

Volkswagen, 6 ileri DSG şanzımanın yer aldığı ve 13 kWh'lık bir lityum-iyon batarya kullanılmış olduğu bu aracın elektrikli moddaki maksimum hız bilgisini ve sadece elektrikli olarak ne kadar menzile sahip olduğunu henüz açıklamadı. moto1'in haberine göre daha fazla performans isteyenler 204 beygir güç üreten 2.0 TSI üniteye terfi edebiliyorlar. Bunun yanı sıra bir sonraki yıl gelecek olduğu belirtilen 4 silindirli turbo dizel bir ünite daha yer alıyor ve o da 150 beygir güç üretiyor. Tüm içten yanmalı motorlar 7 ileri DSG kombinasyonuyla sunuluyor.

Volkswagen T7 Multivan'ın konsolunda 10.25 inç dijital gösterge ve 10 inçlik multimedya ekranı yer alıyor. Ayrıca sürücü için head-up display desteği de yer alıyor. T7 Multivan, 840W çıkışlı 14 hoparlörlü Harman Kardon ses sistemi bile sunuyor. T7 Multivan'ın uzun aks mesafeli versiyonunun 4.053 litrelik bagaj alanı sunduğu da açıklanan bilgiler arasında yer alıyor. Ayrıca araçta otonom acil durum freni ve şerit takip asistanı da standart özelliklerden.

Dilerseniz şimdi de modelin göz alıcı tasarımını yansıtan görsellere göz atalım.

Popüler Haberler