5 senede nereden nereye? Fiyatı 100.000 TL artmış!

Şimdi anca 1997 model Şahin alabildiğimiz paralara çok da uzak olmayan bir geçmişte sıfır Fiat Egea satın alabiliyorduk. Şimdi ise aynı Egea'nın bilmem kaçıncı elini bile aynı paraya alamıyoruz.

İsmini Fabbrica Italiana Automobili Torino kelimelerinin baş harflerinden alan İtalya merkezli otomobil devi Fiat ülkemizde oldukça çok tercih edilen otomobil markalarından. Fiat’ın Egea modeli ise Türkiye’de son yıllarda en çok satan model ailesi olarak karşımıza çıkıyor. Türkiye’de üretim yapan Fiat Egea modeli ile ilk çıktığı günden itibaren çoğumuzun ihtiyacı olan arabayı çoğumuzun ulaşabileceği paralara sunuyor.

FIAT Egea ilk olarak 2015 yılının mayıs ayında İtalyan otomobil üreticisi FIAT tarafından 2015 İstanbul Motor Show'da tanıtılan ve Ekim 2015'te Türkiye'de satışa sunulan, C segmenti bir aile otomobilidir. Fiat Egea ilk çıktığı halinden bugüne oldukça gelişti ve tasarım olarak da farklılaştı. Şu an güncel Egea modellerine baktığımızda Yeni Egea Cross, Yeni Egea Sedan, Yeni Egea Hatchback ve Yeni Egea Statıon Wagon modelleri karşımıza çıkıyor.

Günümüzde sıfır araba fiyatlarının aşırı artması ile Fiat Egea almak da zorlaştı ancak hep böyle değildi. Bakın 2016 yılı sıfır Fiat Egea fiyatları ne kadar alınabilir fiyatlarmış. Bazıları o günlerde de o fiyata almak zordu diyebilir ama yine de günümüzdeki kadar uçuk fiyatlar değil.

Popüler Haberler