50 Bin TL altı ikinci el otomobiller! - Haziran 2020

50 Bin TL ve altına alınabilecek en iyi ikinci el otomobilleri, marka ve model ve fiyatları ile birlikte sizler için derledik.

Tahmin edeceğiniz gibi ikinci el piyasasında fiyat skalası oldukça geniş. Dolayısı ile birçok bütçeye uygun marka ve model mevcut. Ancak seçenek çok olunca bütçeye uygun modeli ararken, çok farklı modellerin arasında kendimizi bulabiliyoruz.

Öncelikle aradığınız modelin ihtiyaçlarınıza uygun olması konusundaki fikrinizi netleştirin. Nasıl bir araç arıyorsunuz? Örneğin model konusundaki fikrinizi netleştirin. Bagajı büyük bir sedan araç mı olsun, yoksa kibar bir hatchback mi? En fazla kaç kilometreye kadar olmalı? Önceliğiniz konfor mu, yoksa performans mı?

Eğer bu vb konulardaki fikrinizi netleştirirseniz, geriye tek birşey kalıyor. O da bütçenize uygun bir araç olması. Yani işin en önemli kısmı. Biz de bu anlamda sizlere yardımcı olmak adına 50.000 TL ve altına alabileceğiniz en iyi modelleri sizler için listeledik.

İkinci ek otomobil arıyorsanız ve kendinize uygun bir model bulmakta zorlanıyorsanız bu haberimiz sizin için. Birçok markanın bulunduğu listemizde 50 Bin TL ve altına alabileceğiniz modellere gelin hep birlikte göz atalım. (Fiyatlar üç aşağı beş yukarı değişiklik gösterebilir.)

İşte 50 bin TL’ye kadar bütçe ile satın alınabileğiniz en iyi modeller;

Popüler Haberler