68 bin TL zam mı olur! 2021 Nissan Juke yeni fiyat listesi şok edecek!

2021 Nissan Juke'nin en düşük pakete sahip modeli 68 bin TL zam görürken, diğer modellere indirim uygulandı! İşte yeni fiyatlar!

Özellikle de Şubat ayından sonra döviz kurlarında gerçekleşen artışın ardından, sıfır araç piyasası da yükselişe geçti. Bazı markalar fiyatlarını korumaya çalışıp düşük zamlar uygularken, bazı otomobil markaları ise fahiş fiyatları ile adeta şaşkına çevirdi.

Zamlardan nasibini alan markalardan biri de ülkemizde Juke, Micra, Qashqai, X-Trail gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Nissan. Markanın 2021 Nissan Juke modelinin Mayıs ayı fiyatlarını, geçtiğimiz aya ait fiyatlar ile kıyasladığımızda, en düşük pakete sahip 1.0 DIG-T 115 DCT Tekna modelinin 68 bin TL zam görerek, 297 bin 900 TL fiyat etiketine sahip olduğunu görüyoruz.

Diğer yandan en dolu pakete sahip 1.0 DIG-T 115 DCT Platinum Premium modelinin ise 19 bin 400 TL indirim uygulanarak 386 bin 300 TL fiyat etiketine sahip olduğunu görmekteyiz.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan, 4 farklı fiyat seçeneği ile satışa sunulan 2021 Nissan Juke'nin tüm opsiyon seçeneklerinin yer aldığı Mayıs ayı fiyat listesine hep birlikte göz atalım.

İşte 2021 Nissan Juke modellerin yer aldığı Mayıs ayı fiyat listesi!

Popüler Haberler