70 bin lira altına alınabilecek en iyi ikinci el otomobiller! - Mayıs

70 bin TL altına olan en iyi ikinci el araçları sizler için bir araya getirdik! İşte o modeller...

Otomobil pazarında koronavirüs pandemisi ile başlayan fiyat artışları döviz kurunda yükseliş ve son olarak çip krizi sebebi ile yükselmeye devam ediyor. Bazı tomobil markaları ise bu durumdan en az zararla çıkmak için zaman zaman kampanyalarını sonlandırarak, zaman zaman ise opsiyon seçeneklerini düşürerek atlatmaya çalışıyor.

Dolayısı ile artık sıfır kilometre araç sahibi olmak orta gelirli insanlar için bir hayal. Hal böyle olunca yüksek fiyatlı sıfır kilometre araçların hakim olduğu bu pazarda bütçesine göre otomobil almak isteyen vatandaşlardan çoğu ikinci el otomobil almaya yönlendiriliyor. Zira en boş pakete sahip, en düşük fiyatlı sıfır araç fiyatları 150 bin TL'den başlıyor.

Peki ikinci el araç fiyatlarında durum ne? İkinci elde ihtiyaçlarınıza uygun bir araç modeli bulabilmeniz mümkün mü? En uygun fiyatlı ikinci el marka ve modeller hangileri? Bizler de Teknolojioku ekibi olarak bu anlamda 2021 yılı Mayıs ayı itibari ile 70 bin TL altına alınabilecek en iyi ikinci el araçları sizler için derledik...

İşte marka ve model seçeneklerine göre Türkiye'de satışa sunulan en uygun fiyatlı ikinci el otomobiller!

Popüler Haberler