70.000 TL’ye sıfır elektrikli otomobil! Hem de Türkiye’de!

Şu sıralar elektrikli otomobiller hem dünyada, hem de Türkiye’de yükselen bir trend. Peki 70.000 TL’ye sıfır elektrikli otomobil alabileceksiniz desek bize ne derdiniz? İşte detaylar.

Özellikle son 2 yıldır elektrikli otomobillere olan ilgi artmış durumda. Elbette bunun pek çok nedeni var. Dünyadaki fosil yakıt kaynaklarının tükeniyor olması, içten yanmalı motorların dünya atmosferine verdiği zarar ve Avrupa ülkelerinin yenilenebilir enerji kaynaklarına yöneliyor olması elektrikli otomobilleri ön plana çıkaran sebeplerden birkaçı.

Peki elektrikli sıfır bir otomobil almak istediğinizde ödemeniz gereken tutar ne kadar? Burada tamamen elektrikli otomobilden olan beklentileriniz ön plana çıkıyor. Lüks tutkusundan ve hız arzusundan ödün vermek istemiyorsanız o zaman yine ufak bir servet ödemeniz gerekebilir.

Zira BMW, Mercedes gibi Premium segment markalar da elektrikli otomobil üretmeye devam ediyorlar. Fakat ayağımı yerden kessin yeter diyorsanız tam da size göre bir model bulduk. Bu model hem ayağınızı yerden kesiyor, hem de size muazzam bir tasarruf sağlıyor. Fiyatı mı? Fiyat sadece 70.000 TL. Hatta bazı satış kanallarında 70.000 TL altına da bu otomobili bulmanız mümkün.

Hangi otomobil mi? KR37 -4 Bello 9000. Hemen ön yargılı davranıp bu ne ilk defa duydum demeyin. Fiyatıyla kıyaslandığında daha iyi alternatif yok diyebiliriz. Peki bu otomobil tasarım ve diğer anlamlarda bize neler sunuyor.

70.000 TL’ye sıfır elektrikli otomobil! Hem de Türkiye’de!

Popüler Haberler