Ağustos ayının en ucuz sıfır otomobilleri belli oldu!

Otomobil alacaklar dikkat! Markaların en ucuz sıfır otomobillerini sizler için listeledik!

Son zamanlarda ikinci el otomobil satış seviyesi önceki aylara göre düştü, vatandaşlar rotayı sıfır otomobile çevirdi. Tahmin edersiniz ki, ÖTV zammına ek olarak eş güdümlü ikinci el araba fiyatları yine yükseldiği için vatandaşların sıfır arabalara odaklanmasına sebep oluyor. Yavaş yavaş otomobil markaları sıfır araç fiyatlarını paylaşmaya başladı. Dolayısı ile Ağustos ayında satışa sunulan en ucuz sıfır otomobillerin hangileri oldukları da belli olmaya başladı. Türkiye'de satış yapan Toyota, Citroen, Renault, Dacia, Ford, Hyundai, Skoda, Peugeot, Kia, Nissan, Opel ve Volkswagen'in liste fiyatlarına göre en ucuz sıfır araç modellerini sizler için bir araya getirdik.

Sıfır araç alma niyetinde olan vatandaşlar ise bu süreçte Ağustos ayındaki en uygun fiyata sahip sıfır otomobillerin hangileri olduklarını ''En ucuz arabalar hangileri?'' ''En uygun fiyata sahip araçlar hangileri?'' ''Bütçe dostu otomobiller hangileri?'' gibi sorular eşliğinde araştırmaya devam ediyor.

Şunu belirtmeliyim ki; Ağustos ayı itibari ile 159.900 TL'nin altında alabileceğiniz bir araç ne yazık ki yok. Dilerseniz şimdi otomotiv firmalarının güncellediği, 2021 Ağustos ayı en ucuz sıfır araba fiyatlarının yer aldığı listeye hep birlikte göz atalım.

İşte Ağustos ayının en ucuz sıfır otomobilleri!

Popüler Haberler