Artık Megane da lüks otomobil oldu! Bu nasıl zam?

Zam yağmuru hız kesmeden devam ediyor. Bugünkü konuğumuz ise Renault Megane Sedan olacak.

Sıfır otomobil piyasasında yaşanan gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz ise Renault Megane Sedan olacak. Geniş iç mekan yapısı ve yükleme hacmi ile tam bir aile otomobili olan Megane, şu günlerde fiyatları ile el yakıyor. Son birkaç ay içerisinde zaten oldukça pahalı bir noktaya gelen araç, zam üstüne zam alıyor.

Renault fiyatları zirveyi gördü

Ülkemizde sıfır otomobil satın almak gittikçe zorlaşıyor. Bunun en somut örneklerinden birisi de Renault Megane Sedan fiyat listesi. Otomobil daha geçen ay 232.000 TL’lik  başlangıç fiyatına sahipti. Bunun bile oldukça fazla olduğunu düşünürken döviz kurunda yaşanan gelişmeler sonrasında otomobile bir zam daha geldi. Aracın baz donanım seviyesindeki yeni fiyatı 241.000 TL oldu.

Megane baz donanımda kullanıcılara 140 beygir güç üreten 1.3 litrelik benzinli bir motor sunuyor. Joy olarak isimlendirilen bu pakette manuel şanzımanın geldiğini de söylemekte fayda var. Şimdi dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve sizleri otomobilin güncel fiyat listesi ile baş başa bırakmış olalım. İşte detaylar!

Popüler Haberler