Bu araç 4 milyon dolar değerinde ve sadece 63 adet üretilecek!

Lamborghini Sian 4 milyon dolar değeri ile ağızları açık bırakırken, tasarımı ile adeta göz kamaştırıyor! Ondan sadece 63 adet üretilecek!

Sıradışı tasarımları ve yüksek motor gücüne sahip otomobil modelleri ile otomobil tutkunlarını heyecanlandırmayı başaran Lamborghini, son olarak Sian isimli otomobil modeli ile büyülemeye devam ediyor. Günümüzün en sıradışı hiper otomobillerinden birisi olan Lamborghini Sian, sadece 63 adet üretilecek olması ile oldukça özel bir araç.

Hibrit bir motor sistemine sahip olan Lamborghini Sian, 6.5 litrelik atmosferik V12 motordan 35 beygir daha fazla güç elde edebiliyor. Bu sayede aracın yeni güç değeri 820 beygir oluyor. Bu değer ise Lamborghini Sian modelini, Lamborghini'nin bugüne kadarki en güçlü seri üretim otomobili yapmaya yetiyor.

Ferruccio Lamborghini, bu köklü İtalyan süper otomobil firmasını 1963 yılında kurmuştu. İtalyan marka o kuruluş yılına gönderme yapmak amacı ile Lamborghini Sian modelinden sadece 63 adet coupe ve 19 adet roadster versiyon üretecek.

Popüler Haberler