Bu gözler bunu da gördü! Fiat Doblo fiyatları uçtu

Eniştelerin hayallerini süsleyen Fiat Doblo, inanılmaz zamlar aldı. İşte modelin yeni fiyat listesi.

Ülkemizin en çok satılan hafif ticari modellerinden birisi olan Doblo, nispeten uygun olan fiyat listesi ile tüketicileri cezbediyordu. Ancak Türk Lirasındaki erime ve tüm dünyada yaşanan çip krizi, aracın fiyatlarını adeta uçurdu. Yeni oluşan fiyat tablosuna göz attığınız zaman gözleriniz kanayacak, bunun uyarısını şimdiden yapalım. Zira Combi olarak isimlendirilen yani panelvan olmayan bir Doblo’nun en düşük fiyatı artık 190.900 TL seviyesine geldi. Peki ama baz donanım seviyesinde kullanıcılara neler sunuluyor? Hep beraber inceleyelim.

Bu gözler bunu da gördü! Fiat Doblo fiyatları uçtu

Aracın 190.900 TL’den satılan en boş paketinde kullanıcılara 1.3 litrelik dizel bir motor sunuluyor. 95 beygir güç üreten bu motora ise manuel şanzıman eşlik ediyor. Ancak kullanıcı deneyimleri 1.3 litrelik bu motorun aracı çekmede zorlandığını ortaya koyuyor. Bu yüzden 1.6 litrelik dizel motorun tercih edilmesi daha isabetli olabilir. Eğer 1.6 litrelik dizel motoru tercih edecekseniz ödemeniz gereken bedel 204.900 TL oluyor.

Fiat Doblo tüketicilere oldukça fazla versiyon seçeneği sunuyor. Bu anlamda Fiat yetkililerini tebrik etmek lazım. Şimdi dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri aracın versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesi ile baş başa bırakmış olalım. İşte detaylar!

Popüler Haberler