Bu paraya Megane mı olur! 2020 Renault Megane Sedan fiyat listesi!

2020 Renault Megane Sedan fiyatları da zamlardan nasibini aldı. Şimdiki artışın sebebi ise kur kaynaklı ortaya çıkan etkiler diyebiliriz.

Otomobil fiyatları hiç durmadan artmaya devam ediyor. Nispeten uygun fiyatlı otomobilleri piyasaya süren Fransa merkezli otomobil üreticisi Renault cephesinde de durum farksız diyebiliriz. Resmi internet sitesi üzerinden fiyatları bizlerle paylaşan şirket, bu kez da kur kaynaklı etkileri fiyatlara yansıtmış gibi gözüküyor. Hali hazırda her şeyi ile dopdolu bir 2020 model Renault Megane Sedan sahibi olmak için cebimizden tam 337.900 TL'nin çıkması gerekiyor.

Artık ülkemizde sıfır araç almanın bir hayli zor hale geldiğini net bir şekilde söyleyebiliriz. Son zamanlarda fiyatların hiç durmadan artmaya devam etmesi, tüketicilerin gözünü fazlasıyla korkutuyor. 2020 Renault Megane Sedan da sevilen ve sınıfının tercih edilen otomobillerinden birisi olarak biliniyor ancak bu fiyatları hak eder mi? Yorum sizin. İşte son zamların ardından ortaya çıkan 2020 Renault Megane Sedan fiyat listesi!

Popüler Haberler