Elektrikli Vespa Elettrica Türkiye'de

Ünlü İtalyan markasının ilk elektrikli motosiklet modeli olan Vespa Elettrica Türkiye'de satışa sunuldu. Motosikletin Türkiye fiyatı ve özellikleri haberimizde.

Son yılların popüler teknoloji alanı olan elektrikli araç seçeneklerine motosikletler de eklendi. Birçok markanın modelinden sonra Vespa da kendi elektrikli motosikletini piyasaya sürdü. Firmanın Elettrica adını verdiği modelin Türkiye fiyatı ise dudak uçaklatacak bir rakam oldu.

Elektrikli Vespa Electra Türkiye'de

4 saatte yüzde 100 şarj olabilen ve bu şarjı ile 100 km'ye kadar menzil sunan Vespa Elettrica'nın türkiye fiyatı da resmi olarak belli oldu. 49 bin 900 gibi bir rakamdan satışa sunulan motosikletin cüzdanı kabarık kullanıcılara hitap edeceği net bir şekilde görülüyor.

Motosiklette anlık 4 kWs, sürekli olarak ise 2 kWs güç ve 200 nm tork üreten bir motoru bulunuyor. Performans anlamında benzer özelliklere sahip benzinli motorlarla eşdeğer bir deneyim sunan elektrikli Vespa, üzerinde bulunan multimedya platformu sayesinde kullanıcılara akıllı telefon üzerinden bilgi verebiliyor. 4.3 büyüklüğünde bir TFT gösterge paneli de bulunan motosiklette anlık hız, sürüş modu, km cinsinden kalan mesafe ve akü şarj durumu gibi bilgiler yer alıyor.

Standart elektrik prizlerinden şarj olabilen motosikletin Avrupa fiyatının 7.300 Euro olduğunu da hatırlatalım. 49 bin 900 TL fiyatı ile (Türkiye'deki kurlardan dolayı) cep yakan bir elektrikli motosiklet olan Vespa Elettrica'nın bir de X model isimli hem benzinli hem elektrikli sürümünün geliştirilmesi bekleniyor.

Emisyon testlerinde dışa bağımlılık sona eriyor
Skoda Scala vRS performansıyla dikkat çekebilir!
Seat Ibiza fiyatları dibi gördü! Bu fırsat kaçmaz!
Sonraki Haber