En ucuz dizel otomobiller 2020 Şubat

Ülkemizde artık 120.000 TL altına sıfır dizel araç almak pek de mümkün değil. İşte 2020 Şubat ayında alabileceğiniz en ucuz dizel otomobiller.

Son dönemde otomobil sektöründeki fiyat artışları sıfır araç almayı düşünenleri hayli germiş durumda. Çünkü sıfır otomobil fiyatlarıyla birlikte ikinci el otomobil pazarındaki fiyatlar da arttı.

Ayrıca pek çok üreticinin dizel motorlu araç üretimine sınırlama getirmesi, elde kalan dizel modellerin fiyatını yükseltti.

Hali hazırda 100.000 TL altına alabileceğiniz sıfır benzinli model sayısı bile hayli kısıtlı. İş dizel motor seçeneğine geldiğinde ise 100.000 TL altına alabileceğiniz sıfır bir dizel araç bulunmuyor.

Hali hazırda en ucuz dizel otomobil bile 120.500 TL’lik etiket fiyatına sahip. Yani bugün sıfır bir dizel araç satın almak istiyorsanız en iyi ihtimalle bile 120.500 TL’yi gözden çıkarmanız gerekiyor. Üstelik bu başlangıç fiyatı. Eğer otomobile biraz donanım eklerseniz fiyat rahat bir şekilde 150.000 TL’ye kadar yükseliyor.

Şimdi dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2020 Şubat ayında alabileceğiniz en ucuz dizel otomobiller listesi ile başbaşa bırakalım.

İşte bu ayın en ucuz dizel otomobilleri

Popüler Haberler