En yüksek batarya kapasiteli Xiaomi telefonlar!

En yüksek batarya kapasitesine sahip Xiaomi telefon modellerini sizler için listeledik!

Akıllı telefonlarımızı elimizden düşürmediğimiz bir gerçek, bu durum bazılarımızın insiyatifinde iken bazılarımız için kaçınılmaz bir durum. Zira artık iletişim ve eğlencenin dışında iş hayatımızda ve günlük akışta birçok anlamda akıllı telefonlarımızdan faydalnaıyoruz. Dolayısı ile artık eskisine nazaran daha yüksek bataryakapasiteli telefonlara ihtiyacımız oluyor.

Ancak batarya kapasitesinin yüksek olması, o telefonun batarya süresinin uzun oluduğu anlamına gelmiyor. Zira aynı pil kapasitesi, farklı telefonlarda farklı sonuçlar verebilir. Çünkü  telefonlarımızın pil ömrünü etkileyen, ekran ışığı, uygulamalar, kullanım süreleri dışında ince detaylar da mevcuttur. Mesela kullandığınız telefonun ekran çözünürlüğü, yüksek donanım özellikleri, çok fazla özelliğe sahip olması gibi etkenler gibi... Mesela telefonun boyutu büyüdükçe batarya kapasitesi ve kullanım süresi artıyor, küçüldükçe ise düşüş gösteriyor, bu da farklı bir etken.

Örnek verecek olursak, 20 saat 8 dakika kullanım süresi ile dünyanın en uzun kullanım süresine sahip cep telefonu ünvanına sahip Motorola Moto G7 Power, daha yüksek batarya kapasitesine sahip telefon modelleri olmasına rağmen kapasitesini daha verimli kullanarak daha uzun telefon kullanımına olanak sunuyor.

Bu bilgileri de paylaştıktan sonra dilerseniz şimdi de en yüksek batarya kapasitesine sahip Xiaomi telefon modellerinin yer aldığı listemize göz atalım.

İşte en uzun pil gücüne sahip Xiaomi telefonlar!

Popüler Haberler