Eniştelere yeni Doblo! Fiat Doblo Trekking Türkiye'de!

Doblo Trekking Türkiye'de! Model 209 bin 900 liralık fiyatı ve 100 bin liraya 12 ay yüzde 0,89 faizli kredi seçeneği ile satışta!

Fiat Doblo Trekking sonunda Türkiye'de! Fiat Doblo'nun "Trekking" versiyonu, yenilenen özellikleri ile göz dolduruyor. 2000 yılında Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında üretilmeye başlanan Fiat Doblo, yenilenen “Trekking” versiyonu ile 209 bin 900 TL fiyatı ve 100 bin liraya 12 ay yüzde 0,89 faizli kredi seçeneği Türkiye'de satışa sunuldu. Modelin Trekking versiyonu, birçok özelliği ile diğer Doblo'lardan ayrılıyor.

Aracın özelliklerinden bahsedecek olursak, 120 HP gücündeki 1.6 litrelik Multijet motor seçeneği ile tercih edilebilecek olan Doblo Trekking, zorlu yol koşullarına uygun yapısı, sürüş konforundan taviz vermeden sunduğu performans ile geçmiş yıllardaki başarılarını, yenilenmiş hali ile daha yukarıya taşımaya oldukça kararlı bir tasarıma sahip.

Bunun yanı sıra 10mm yükseltilmiş gövdesi, çekiş kabiliyetlerini yukarı seviyeye taşıyan 'Traction Plus' özelliği ve dört mevsim lastikler ile konforlu bir sürüş sunacak olan model, özellikle de tasarım detaylarıyla da öne çıkıyor.

Ancak model, diğer Doblo’lardan kendini ayırıyor. Zira 16 inç Titanyum gri alaşım jantları, titanyum gri tavan rayları, titanyum grisi ön ve arka tampon koruma parçaları,  “Trekking” yazılı siyah yan kapı çıtası ve Piano Black yan aynaları ile farkını ortaya koyuyor.

İç bölüme baktığımızda ise, fonksiyonellik ve şıklığı bir arada sunan Doblo Trekking, iç mekanında yeni 7 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemine ev sahipliği yapıyor. Kullanımı kolay ara yüzü, yüksek çözünürlüğü ve komutlara verdiği hızlı tepkilerle daha iyi bir araç içi multimedya deneyimi sunuyor. 7 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi ise, aynı zamanda Apple Car Play ve Android Auto özellikleri ile destekleniyor.

Dilerseniz şimdi de aracın tasarım detaylarını incelememize imkan sunan görsellere hep birlikte göz atalım.

Popüler Haberler