Fiat Egea Cross güncel fiyat listesi! En ucuz SUV!

Türkiye’nin en uygun fiyatlı otomobillerinden birisi olan Fiat Egea Cross, şık tasarımı ve geniş versiyon seçenekleri ile tüketicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Son dönemlerde B-SUV modellerine olan talep eskisine oranla çok daha fazla. Artık hacthback modellerinin bile hafif yerden yüksekte yapıldığına şahit oluyoruz. Bu anlamda çalışmalarını yürüten Fiat yetkilileri de pastadan aldıkları payı arttırmak için sahaya Fiat Egea Cross modelini sürdüler. Ne bir hatchback ne de tam anlamıyla bir SUV olan model aslında bakarsanız SUV sınıfına daha yakın duruyor.

Fiat Egea Cross güncel fiyat listesi! En ucuz SUV!

Hali hazırda ülkemizde otomobil fiyatları bu denli artmışken insanlar hem uygun fiyatlı hem de gösterişli olan bu otomobili fazlasıyla tercih ediyor. Her anlamda fiyatının hakkını veren Egea Cross, en boş paketinde bile donanımsal anlamda kullanıcılara iyi özellikler sunuyor. Giriş seviyesinde 184.900 TL’den alıcı bulan otomobil bu noktada kullanıcılarına 1.4 litrelik benzinli bir motor sunuyor. 95 beygir güç üreten bu motora manuel şanzımanın eşlik ettiğini de söylemeden geçmeyelim.

Eğer dizel seçeneğini tercih etmek istiyorum diyorsanız, cebinizden çıkması gereken bedel 221.900 TL oluyor. Dilerseniz biz de lafı daha fazla uzatmadan sizleri Fiat Egea Cross güncel fiyat listesi ile baş başa bırakmış olalım. İşte tüm detaylarıyla otomobilin fiyat listesi!

Popüler Haberler