Fiat sakin ol aynı ay içinde kaçıncı zam! Yeter artık

Döviz kurundaki yükseliş sonrasında Fiat Egea Cross fiyatlarına bir zam daha geldi. İşte detaylar!

Bildiğiniz gibi Merkez Bankası tarafından verilen faiz kararı, döviz kurunu hareketlendirdi. Dolar TL karşısında tüm zamanların en değerli seviyesine çıkarken bu durumun araç fiyatlarına yansıması uzun zaman almadı. Pek çok otomobil firması resmi internet siteleri üzerinden fiyatlarını bir kez daha güncelledi. Ne yazık ki buna ülkemizde üretim yapan Fiat da dahil oldu. Daha geçtiğimiz günlerde zamlanan Egea Cross fiyatlarına bir zam daha geldi.

Egea Cross fiyatlarına zam üzerine zam

SUV çizgisi ile tüketicileri kendine çeken Egea Cross ülkemizin en uygun fiyatlı B-SUV modeli olarak öne çıkıyor. Model ülkemizde yoğun ilgi görürken, sürekli olarak zam alması da tepki görüyor. Daha geçtiğimiz gün güncellenen otomobilin fiyat listesi şimdi bir kez daha yenilendi. Biz de bugün sizlerle beraber 2021 model yılını baz aldığımız Egea Cross’un güncel fiyatlarını mercek altına alıyor olacağız.

Araç aldığı son zammın ardından baz donanım seviyesinde 187.900 TL’den alıcı bulmaya başlamıştı. Şimdi ise Fiat popüler arabaya bir zam daha yaptı ve modelin giriş fiyatını 192.900 TL’ye çekti. Dilerseniz şimdi lafı fazla uzatmadan sizleri otomobilin versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesi ile baş başa bırakmış olalım. İşte detaylar!

Popüler Haberler