Ford Mondeo yenilenen fiyatları cep yakmaya devam ediyor!

Ford Mondeo opsiyon seçenekleri düşürüldü, fiyatlar ise yine zamlandı!

Bilindiği üzere otomobil pazarında koronavirüs pandemisi ile başlayan fiyat artışları döviz kurunda yükseliş ve son olarak çip krizi sebebi ile yükselmeye devam etti. Bazı tomobil markaları ise bu durumdan en az zararla çıkmak için zaman zaman kampanyalarını sonlandırarak, zaman zaman ise opsiyon seçeneklerini düşürerek atlatmaya çalıştı. Bu markalardan biri de Ford.

Ford, Fiesta, Focus, Puma, Kuga, Ecosport, Mondeo, Galaxy, S-MAX, Edge, Mustang gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Ford'un 2020 ve 2021 model sıfır araç modellerine ait Mayıs ayı fiyat listesine baktığımızda daha önce listede yer alan bazı opsiyon seçeneklerinin yer almadığını görüyoruz.

Peki ülkemizde de oldukça beğenilen otoomobil modelleri arasında yer alan Ford Mondeo'da durum ne? Mondeo fiyatlarına baktığımızda, geçtiğimiz Nisan ayına kıyasla fiyatlarda artış olduğunu görmekteyiz. Ülkemizde satışı yapılan rakiplerine kıyasla ise fiyatı oldukça yüksek. Şu anda satışa sunulan en düşük pakete sahip 2020 Titanium 4 Kapı 1.5L EcoBoost 165PS 6 İleri Otomatik benzinli modeli dahi 370 bin 900 TL gibi yüksek bir fiyat etiketine sahip. Ayrıca modelin opsiyon seçeneklerinin azaltılmış olduğu da gözümüzden kaçmadı.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan Ford Mondeo güncel fiyatlarının yer aldığı Mayıs ayı fiyat listesine göz atalım.

İşte Ford Mayıs ayı fiyat listesi!

Popüler Haberler