Honda Civic’de zamlanan otomobiller kervanına katıldı

Sedan otomobil dünyasının en popüler isimlerinden olan Honda Civic’de fiyat artışı furyasına daha fazla dayanamadı ve Ekim ayında araçlarının satış fiyatlarını arttırdı.

Otomobil dünyasıyla ilgili son zamanlarda yaptığımız haberlerin odak noktasını zamlar oluşturuyor. Ülkemizde faaliyette bulunan hemen her otomobil üreticisi, neredeyse satış fiyatlarını her ay düzenli olarak arttırıyor. Arada bu durumun istisnaları yaşansa da, aylık fiyat güncellemesi uygulaması genelde pas geçilmiyor. İşte Japon otomobil  devi Honda, popüler orta segment otomobili Civic’i hem Ağustos hem de Eylül ayında aynı fiyattan satarak, fiyat artışlarını biraz olsun dizginlemek istemişti, ancak Ekim ayında büyü bozuldu ve fiyatlar bir kez daha yukarı yönlü olarak güncellendi.

Japon otomobil devinin internet sitesinden paylaştığı yeni fiyat listesine baktığımız zaman, Eylül ayında 749.300-TL’den satılan 1.5 Litre Turbo Eco Otomatik Şanzıman Premium paketin fiyatının Ekim ayıyla birlikte 771.800-TL’ye yükseldiğini görüyoruz. Buradan anlaşılacağı üzere, baz pakette yaklaşık 22.000-TL’lik bir fiyat artışı söz konusu.

Honda Civic’de zamlanan otomobiller kervanına katıldı

Eğer biraz daha donanım açısından dolu bir paketi tercih etmek isterseniz, aradaki bu farkın da arttığını göreceksiniz. Buna göre 1.5 Litre Turbo Eco Otomatik Şanzıman Elegance paketinin fiyatı 821.200-TL’den 845.900-TL’ye yükselmiş vaziyette. Yani buradaki fiyat artışı ise yaklaşık 24.000-TL dolaylarında.

Son olarak eğer gözünüzü karartır ve en yüksek donanımlı Civic’i satın almak isterseniz, geçtiğimiz ay 880.200-TL karşılığında alabileceğiniz 1.5 Litre VTEC Turbo Otomatik Şanzıman Executive Plus paketini bu ay 906.700-TL’den alabileceğinizi belirtelim.

Dünyanın en iyi elektrikli otomobili hangisi ve fiyatı ne kadar?
Volkswagen Golf fiyat listesi: Zamdan önce son fırsat
Apple sonunda anlaşma sağladı, iPhone sahipleri bomba gibi bir özelliğe kavuşuyor
Sonraki Haber