İşte 2021 Fiat Egea Sedan güncel fiyatları! En ucuz otomobil!

Bugün hali hazırda Türkiye’nin en uygun fiyatlı otomobili ile karşınızda olacağız. 2021 Fiat Egea Sedan güncel fiyat listesi ile alıcılarını bekliyor!

Bildiğiniz gibi ülkemizde sıfır otomobil satın almak hayli zorlaştı. Bunun altında yatan en önemli sebep ise şüphesiz ki artan vergi oranları. Buna bir de dolar kurunda yaşanan hareketlilik de eklenince, sıfır otomobil piyasasındaki fiyatlar hayli oynak bir hal alıyor. Ancak Fiat cephesinde işler nispeten daha başka. Ülkemizde üretimi yapılan ve dünyaya ihraç edilen Fiat Egea Sedan, oldukça makul diyebileceğimiz fiyatları ile tüketicileri cezbediyor.

İşte 2021 Fiat Egea Sedan güncel fiyatları! En ucuz otomobil!

2021 Fiat Egea Sedan, beklentilerinizle doğrudan ilgili olarak sizi memnun edebilecek bir araç. Eğer sınıfına göre geniş bagaj ve iç hacmi bekliyorsanız, sorunsuz sıkıntısız bir motor ve şanzıman performansı hayal ediyorsanız Egea tam size göre. Zaten düz mantıktan hareketle, bir otomobil taksiciler tarafından bu denli tercih ediliyorsa, o otomobil iyi demektir diyebiliriz. Tabii bu düşünceyi ortaya koyarken fiyat-performans odaklı yaklaştığımızı da ifade etmek gerekiyor.

Çünkü 2021 Fiat Egea Sedan şu anda ülkemizdeki en ucuz otomobil konumunda. Araç, baz donanım seviyesi ile 154.600 TL’lik bir fiyattan alıcı buluyor. Easy olarak isimlendirilen bu pakette kullanıcılara 1.4 litrelik olan ve 95 beygir güç üretebilen bir motor sunuluyor. Bu motora tabii ki de manuel şanzıman eşlik ediyor. Dilerseniz artık sözü fazla uzatmadan otomobilin güncel fiyatları ile sizleri baş başa bırakmış olalım.

Popüler Haberler