İşte 2021 Ford Puma yenilenen kampanyalı fiyatları!

2021 Ford Puma'nın yenilenen kampanyalı fiyatlarını sizler için listeledik!

Özellikle de son aylarda sıfır otomobil piyasasındaki fiyatlarda genel anlamda düşüş yaşanıyor. Birçok otomobil markası, fiyatlarını güncelleyerek düşürdü, bunlardan biri de Ford.

Ford, Fiesta, Focus, Puma, Kuga, Ecosport, Mondeo, Galaxy, S-MAX, Edge, Mustang gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Ford, 2020 ve 2021 model sıfır araç modellerine ait fiyat listesini yeniledi.

Böylece otomobil sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Ford'un ülkemizdeki en beğenilen otomobillerinden biri olan Puma'nın Mart ayı fiyatları da gün yüzüne çıkmış oldu. Güncellenen Puma fiyatlarına baktığımızda, geçtiğimiz aya kıyasla daha makul olduğunu söyleyebiliriz. Her ne kadar fiyatlar bir miktar düşmüş olsa da, rakiplerine göre hala pahalı.

Puma giriş sınıfı modeli 217 bin 800 TL'den başlayan fiyat etiketi ile karşımıza çıkarken, en dolu modelinin ise 344 bin 500 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olduğunu görüyoruz.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan 2021 model Ford Puma güncel fiyatlarının yer aldığı listemize hep birlikte göz atalım!

İşte 2021 model Ford Puma modellerin yer aldığı yeni fiyat listesi;

Popüler Haberler