İşte 70 bin lira altına alınabilecek ikinci el otomobiller! - Ocak

70 bin TL altına olan en iyi ikinci el araçları sizler için listeledik. İşte o modeller...

Bir süredir kredi faiz oranları büyük bir hızla yükselmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan DEİK toplantısı kapsamında yapmış olduğu açıklamasında yüksek faize karşı olduğunu açıklayarak, dünyadan örnekler vererek pek çok ülkede negatif faiz uygulanırken Türkiye'de faiz oranlarının bu kadar yüksek olmasını eleştirmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmış olduğu yüksek faiz eleştirisinin ardından, gözler devlet bankalarına çevrilmişti. İlk adımın ise Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank'dan geldiğini sizlere duyurmuştuk.

Halkbank uzun bir aradan sonra bir ilke imza atarak kredi faiz indirimi yaptığını duyurdu. Yapılan açıklama sonrasında Halkbank kredi faiz oranlarında ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.77 seviyesinden yüzde 1.62 seviyesine çekildi. Aynı şekilde yeşil ışık taşıt kredisi faiz oranı yüzde 1,62 olarak revize edildi. Bunun yanı sıra 2. el taşıt kredisi faiz oranı ise 1.64 olarak revize edildi.

Şimdi asıl konumuz olan, uygun fiyatlı ikinci el otomobil modellerinden bahsedelim. 70 bin lira altına alınabilecek çok fazla model sayısı kalmadı. Ancak sayılı birkaç model de olsa, 70 bin lira altına alınabilecek olan bu modelleri sizler için derledik.

İşte 70 bin lira altına alınabilecek ikinci el otomobiller;

Popüler Haberler