İşte son zamlar sonrasında 2020 Honda Civic fiyat listesi!

2020 Honda Civic fiyatları son zamların ardından en yüksek seviyesini gördü. İşte otomobilin versiyon seçenekleri ve fiyat listesi!

Otomobil fiyatlarındaki artışlar dur durak bilmeden devam ediyor. Ülkemizin en çok beğenilen otomobillerinin başında yer alan 2020 Honda Civic fiyatları da buna dahil diyebiliriz. Zira Ağustos ayının ortalarındaki fiyatlardan şu anda eser yok. Bunun yanı sıra şirketin versiyon seçeneklerini de bir hayli daralttığını söylememizde fayda var. Daha öncesinde 12 farklı paket ile tüketicilerin beğenisine sunulan otomobil, şu anda yalnızca 5 farklı seçenek ile karşımıza çıkıyor.

Japonya merkezli üreticinin artan döviz kuru ve ÖTV oranları sonrasında resmi sitesinden paylaştığı yeni tablo, tüketicileri bir hayli üzüyor. 2020 Honda Civic fiyat listesini sizlere verirken, Ağustos ayındaki fiyatlarla karşılaştırmalı olmasına özen gösterdik. Zira yalnızca güncel fiyatları sunmak zamları iyi anlamamızın önüne geçebilirdi. İsterseniz biz de sözü daha fazla uzatmayalım ve otomobilin güncel fiyat listesine bir göz atmış olalım. İşte son zamların ardından 2020 Honda Civic fiyatları!

Popüler Haberler