Kur artışı fiyatlara yansıdı. İşte Nisan 2021 itibariyle yeni otomobil fiyatları!

Otomobil markaları kur artışını fiyatlara yansıtmaya başladı. Nisan 2021 itibariyle zamlanan otomobilleri sizler için sıraladık.

Nisan 2021 sıfır otomobil fiyatları yenilendi! Bazı markaları Markalardan cazip kampanyalar ile fiyatlarına indirim uygularken, bazı markalar ise fiyat artırımına gitti.

Fiyat artışının en önemli sebeplerinden biri de kurlardaki ani yükselme. Son bir haftada 1 TL'ye ulaşan kur artışı otomobil firmalarının fiyatlarını artırmasına yol açtı. Bazı firmalar bu artışı şimdilik fiyatlara yansıtmasa da birçoğu zam yapmak zorunda kaldı. 

Yeni otomobil satın almak isteyen tüketicilerin ilk durağı, internet tarayıcıları oluyor! Sıfır otomobil alacak olan vatandaşlar markaların güncel fiyatlarını merak ederek araştırıyor. İnternet üzerinden fiyatları araştırmak isteyenler sayfa sayfa dolaşarak fiyat kıyaslaması yapıyor! Markaların duyurduğu yeni kampanyaları öğrenmek isteyenler ise tek tek resmi internet sitelerini ziyaret ediyor.

Biz de bu anlamda işinizi kolaylaştırmak için, otomobil modellerinin geçtiğimiz Mart ayı fiyatları ile Nisan ayı fiyatlarını sizler için listeledik!

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan sizleri eski ve yeni fiyatlarının yer aldığı modeller ile başbaşa bırakalım!

Popüler Haberler