Nissan ucuz dediğimiz modele bir gecede 17 bin TL zam yaptı!

2021 Nissan Juke fiyatlarına inanılmaz bir zam geldi. İşte aracın versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesi!

B sınıfı SUV modelleri son zamanlarda bir hayli popüler hale geldi. Yeni kasası ile beğeni toplamayı başaran Nissan Juke da bu sınıfta yarışan modellerin başında yer alıyor. Özellikle kadınların tercihi olan Juke, şık tasarımı ve geniş versiyon seçenekleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ancak modele gelen zam, tüketicileri bir hayli üzecek gibi duruyor.

2021 Nissan Juke fiyatları uçtu! Tam 17 bin TL zam!

Yeni Nissan Juke çok değil geçtiğimiz ay baz donanım seviyesinde 243.400 TL’lik bir fiyattan alıcı buluyordu. Tekna olarak isimlendirilen bu pakette kullanıcılara 1.0 litrelik benzinli motor ve manuel bir şanzıman sunuluyordu. Bahsi geçen donanım seviyesi maalesef ki zamlandı. Markanın resmi internet sitesinden yayınlanan listeye göre aracın yeni fiyatı 260.300 TL oldu.

Tabii diğer donanımlarda da zamlar var. Örnek vermek gerekirse 1.0 DIG-T 115 DCT Tekna paketin fiyatı 336.600 TL’den 362.000 TL seviyesine kadar geldi. Şimdi dilerseniz biz de lafı daha fazla uzatmayalım ve sizleri 2021 Nissan Juke versiyon seçenekleri ve güncel fiyatları ile baş başa bırakmış olalım. İşte karşınızda aracın yeni fiyatları!

Popüler Haberler