ÖTV de neymiş? Türkler Ferrari 812 GTS için sıraya girdi!

Ferrari Türkiye’den ilginç bir açıklama geldi. Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanan Ferrari 812 GTS için uzun bir bekleme sırası oluştu.

Şu aralar en popüler başlıklardan birisi de otomobillere gelen yeni ÖTV zammı. Genel görüş ise belli. Artık sıfır araç almak vatandaş için ciddi yük anlamına geliyor. Tabi ki bir kısmı için. Zira geniş bir kitle artık araba almanın hayal olduğunu düşünürken, bir kesim ise dünyanın en güçlü seri üretim üstü açık otomobili olarak lanse edilen Ferrari 812 GTS için sıraya girmiş durumda.

Konu ile ilgili Ferrari Türkiye ekibinden yapılan açıklama ise şu şekilde.

Türkler Ferrari 812 GTS için sıraya girdi! ÖTV de neymiş?

Ferrari 812 Superfast modelinin üstü açılabilen versiyonu “812 GTS” Türkiye yollarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 800 HP güç ve 718 Nm tork üreten V12 motoruyla performans standartlarını yeniden belirleyen Ferrari 812 GTS, sınıfının en kullanışlı RHT (Açılabilir Hard Top) tavanıyla göz alıcı tasarımını tamamlıyor. Maksimum hızı 340 km/s’nin üzerinde olan Ferrari 812 GTS’in, 0-100 km/s hızlanması ise 3 saniyenin altında gerçekleşiyor. Ferrari’nin global kuralları çerçevesinde dünyada olduğu gibi Türkiye’de modele sahip olabilmek için müşterinin, güncel bir Ferrari modelinin daha bulunması ilk şart sayılıyor. Ferrari 812 GTS’nin Türkiye teslimatı, 2020’nin son çeyreğinde gerçekleştirilecek

Popüler Haberler