ÖTV indirimi sonrası Hyundai Bayon fiyatları 50 bin TL düştü! İşte tam liste

ÖTV matrah dilimlerinin düzenlenmesi sonrasında Yeni Hyundai Bayon fiyatlarında büyük indirimler yapıldı. İşte detaylar!

Dün Cumhurbaşkanı kararı ile beraber Resmi Gazete’de yayınlanan ÖTV düzenlemesi, otomobil pazarında büyük bir etki yarattı. Taşları yerinden oynatan karar sonrasında birçok marka, resmi internet sitesi üzerinden fiyatların güncellendiğini takipçilerine bildirdi. Gün içerisinde güncellenen fiyatlar sonrasında yeni listeler de ortaya çıktı. Buna göre pek çok otomobil firması, fiyatlarında önemli indirimler yaptı. Hyundai de bu otomobil firmalarının başında yer alıyor. Güney Kore merkezli otomotiv devinin yeni modeli olan Bayon’un fiyatlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Yeni Hyundai Bayon fiyatlarında büyük indirim! İşte güncel fiyatlar!

Yeni Hyundai Bayon, çıkışını gerçekleştirdiği günden bu yana ülkemizde çok fazla ilgi görmüştü. Kısa süre içerisinde piyasa arabası haline dönüşen otomobilin fiyatları, ÖTV matrah dilimlerinin düzenlenmesi sonrasında güncellendi. Buna göre aracın Elite donanımındaki fiyatında ciddi bir gerileme söz konusu. 1.4MPI Elite AT (Benzinli) seçeneğin fiyatı düzenleme öncesinde 282.000 TL iken, düzenleme sonrasında 235.266 TL’ye kadar geriledi. 1.0T Style DCT (Benzinli) donanımındaki otomobilin fiyatı ise 296.000 TL’den 246.855 TL’ye düştü.

Otomobilin güncel fiyat listesine aşağıdan göz atabilirsiniz. Peki ÖTV düzenlemesi sonrasında fiyatı düşen Hyundai Bayon’u tercih eder misiniz? Görüş ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. Şimdi dilerseniz sözü fazla uzatmadan fiyat listesine geçelim. İşte Yeni Hyundai Bayon güncel fiyat listesi!

Popüler Haberler