ÖTV indirimi sonrası Renault Clio fiyatları ne oldu? İşte yeni fiyatlar!

ÖTV matrahının değişmesi ile birlikte, Renault Clio modellerinde gerçekleşen indirimler kendini gösterdi. İşte yeni fiyatlar!

Otomobil sektörünün merakla beklediği bu indirim son dakikada geldi! Bilindiği üzere geçtiğimiz gün Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) oranlarında düzenleme yapıldı ve yapılan bu düzelneme 13 Ağustos tarihinde Resmi Gazete'de de yayınladı. Yayınlanan bu bildiri sonrasında otomobil fiyatlarında indirim gerçekleşti. 

Özel Tüketim Vergisi matrahları yukarı çekildi. Böylece çıplak fiyatı 92 bin lirayı aşmayan otomobiller için ÖTV yüzde 45 olarak belirlendi. Ayrıca yüzde 50'lik ÖTV dilimindeki matrah limiti ise 130 bin TL'den 150 bin TL'ye yükseldi. Peki bu düzenleme sonrasında 2021 Renault Clio fiyatları ne oldu?

5 ayrı fiyat seçeneği ile satışa sunulan 2021 Renault Clio'nun en boş modelinin ÖTV oranlarında yapılan değişiklik sonrası satış fiyatı 169.900 TL olarak karşımıza çıkarken, en dolu pakete sahip modelinin ise 231.600 TL fiyat etiketi ile satışa sunulduğunu görüyoruz.

ÖTV oranlarında yapılan değişiklik sonrasında 2021 Renault Clio'nun tüm opsiyonlarının yer aldığı fiyat listesi ise aşağıdaki gibi.

Popüler Haberler