ÖTV indirimli Doblo fiyatlarına zam! Enişteler yasta

Eniştelerin gözdesi Fiat Doblo fiyatlarına bir zam daha yapıldı. İşte aracın versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesi!

Türkiye’nin en çok satılan hafif ticari araçlarından birisi olan Doblo, bir kez daha zamlandı. Bildiğiniz gibi araç sınıfındaki rakiplerine kıyasla oldukça uygun bir fiyat etiketine sahip. Her ne kadar kalite hissiyatı bir Caddy tadı vermese de Doblo, eniştelerin en sevdiği modellerin başında yer alıyor. Ancak modele üst üste yapılan zamlar, enişteleri biraz üzecek gibi duruyor.

Fiat Doblo fiyatlarına zam! Enişteler yasta

Doblo hali hazırda ülkemizde Combi ve Cargo olmak üzere iki farklı gövde ile satılıyor. Aileler için olan Combi gövdenin giriş fiyatı 175.900 TL’den alıcı buluyor. Easy olarak isimlendirilen bahsi geçen pakette kullanıcılara 95 beygir güç üreten 1.3 litrelik dizel motorun yanı sıra dizel bir motor sunuluyor. Resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan yukarıdaki fiyata herhangi bir zammın olmadığını söyleyebiliriz ancak üst paketlerde değişiklikler var.

Örnek vermek gerekirse 1.6 litrelik dizel motor seçeneğinde 182.900 TL olan fiyat, güncellenen listede 185.900 TL’ye çıkmış durumda. Eğer siz de Doblo tarzı geniş ailelere hitap eden bir araç satın almak istiyorum diyorsanız, elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Zira bildiğiniz gibi Türkiye’deki sıfır araç fiyatları oldukça oynak bir hal aldı. Şimdi dilerseniz lafı fazla uzatmadan 2021 Fiat Doblo versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesini sizlerle paylaşmış olalım. İşte detaylar!

Popüler Haberler