Piyasanın en ucuz arabası yine o! Egea Sedan fiyatları yenilendi!

2021 Fiat Egea Sedan Ağustos ayında 159 bin 900 TL'den başlayan fiyatlar ile satışta!

Ağustos ayına girdiğimizde birçok otomobil firması sıfır araç fiyat listelerini güncelledi. Fiyat listelerini incelediğimizde ise çoğu markanın sıfır araç fiyatlarını sabit tuttuğunu, bazılarının indirime gittiğini, bazılarının ise cüzi miktarlarda zam gerçekleştirdiğini görüyoruz. Yeni ayda sıfır araç fiyatlarını güncelleyen firmalardan biri de, Egea, 500, 500L, 500X, Panda, Fiorino Panaroma, Doblo Panaroma gibi zengin model içerikleri ile ülkemizde oldukça beğenilen otomotiv devi Fiat oldu.

2021 yılında uzun süre Türkiye'nin en ucuz sıfır araç modeli olarak kullanıcıların karşısına çıkan Fiat Egea geçtiğimiz aylarda bu ünvanını Hyundai'ın i20 modeli elinden almıştı. Ancak 2021 Fiat Egea Sedan'ın en boş opsiyona sahip 1.4 Fire 95 HP Easy Manuel Benzinli modelinin Ağustos ayında 159.900 TL'den satışa sunulması ile birlikte, FIAT en ucuz sıfır araç modele sahip marka olmayı yeniden başardı.

Şimdi ise sözü hiç uzatmadan, 11 farklı fiyat seçeneği ile satışa sunulan 2021 Fiat Egea Sedan modelinin tüm opsiyon seçeneklerinin yer Haziran ayı fiyat listesine hep birlikte göz atalım.

İşte 2021 Fiat Egea Sedan Ağustos ayı fiyat listesi!

Popüler Haberler