Renault tüm modellerinin fiyatlarını düşürdü! Biri hariç!

Renault Megane Sedan fiyatları, 2022 model yılıyla beraber zirveyi gördü. İşte fiyat listesi hakkındaki tüm detaylar!

Fransa merkezli otomotiv devi Renault, Megane Sedan modelinin 2022 fiyat listesini paylaştı. Ancak listeyi gördüğünüz zaman keşke paylaşmasaydı diyebilirsiniz. Çünkü fiyatlar gerçekten de oldukça uçuk seviyelere gelmiş durumda. Sınıfında yer alan diğer rakiplerine göre çok bir avantajı kalmayan Megane öyle görünüyor ki fiyat avantajını da kaybetmiş durumda.

Renault Megane Sedan fiyatları zirveyi gördü!

Renault Megane Sedan baz donanım seviyesinde 1.3 litrelik benzinli bir motorla beraber geliyor. 140 beygir güç üreten bu motorun manuel şanzıman ile kombine edildiğini de belirtmekte fayda var. Joy olarak isimlendirilen bu paketin 2022 satış fiyatı ise tam 393.000 TL olarak belirlenmiş. Yani Renault bizden bu otomobil için 400.000 TL’ye yakın para isterken hem en boş paketini hem de manuel vitesli versiyonunu sunuyor.

Eğer manuel yerine otomatik bir Megane sahibi olmak istiyorsanız ödemeniz gereken en düşük tutar ise 461.900 TL oluyor. Bu paranın da yarım milyona yakın olduğunu düşünürsek fiyatların ne kadar uçtuğunu daha iyi anlayabiliriz. Aracın tüm donanım seviyeleri ve fiyatları için aşağıda yer alan listemizi kontrole edebilirsiniz.

Popüler Haberler