Son zamların ardından 2020 Volkswagen Polo fiyat listesi!

Sevilen otomobil Volkswagen Polo da diğerleri gibi zamlanıyor. İşte son zamların ardından 2020 Volkswagen Polo fiyat listesi!

Araç fiyatları tüm hızıyla artmaya devam ediyor. En geniş otomobil modellerinden tutun da en küçük sınıflara kadar hemen hemen her araçta bu zamları görmek mümkün. Ülkemizde çok sevilen ve B sınıfı otomobillerin en tutulan modellerinden birisi olan Volkswagen Polo için de aynı şeyleri söyleyebiliriz. Otomobilin hali hazırdaki 1.0 manuel Trendline donanım paketi 165.900 TL'den alıcı buluyor. B sınıfındaki bir aracın bu fiyatları görmesi ise tüketicileri bir hayli üzüyor. Ayrıca şimdiki fiyatları bundan 4-5 ay öncesi ile kıyasladığımızda farkı çok daha net bir şekilde görebiliyoruz.

Biraz önce 2020 model 1.0 manuel Trendline bir Volkswagen Polo sahibi olmak için en az 165.900 TL'yi gözden çıkarmanız gerektiğinden söz etmiştik. Mart ayına baktığımızda ise aynı donanım paketi ve motor seçeneğinde bu bedel 131.300 TL idi. Yani otomobil sadece birkaç ay içerisinde 30.000 TL'den fazla zamlanmış oldu. Dilerseniz aracın Mart ayı fiyatlarına ve güncel fiyatlarına karşılaştırmalı olarak bir bakalım.

Popüler Haberler