Toyota Proace City fiyat listesi belli oldu! Lansmana özel indirimli!

Toyota Proace City lansmana özel indirimli fiyatları ile karşınızda!

İlk kez 2019 yılında karşımıza çıkan Toyota'nın hafif ticari segmentindeki Proace modeli, Avrupa'da 2020 yılından beri satılmaya devam ederken ülkemizde satışa sunulmamıştı. Sonunda modelin ülkemize de giriş yaptığının haberini sizlere geçtiğimiz gün duyurmuştuk.

Dilerseniz aracın fiyatlarından önce modelin özelliklerinden ve detaylarından bahsedelim. Sektörde Renault Kango, Volkswagen Cady, Peugeot Partner ve Ford Courier gibi rakiplerin bulunduğu bir kategoriye giriş yapan Toyota Proace City, tasarım olarak rakip modelleri ile oldukça benzer.

Türkiye'de 1.5 litrelik dizel motorun 100 ve 130 bg güç çıkışına sahip seçenekleri ile satışa sunulacak Proace, Dream, Flame X-Pack ve Passion X-Pack olmak üzere 3 farklı donanım paketi ile karşımıza çıkıyor.

821 kg taşıma kapasitesi ve 1000 kg’lik römork çekme kapasitesine sahip olan Proace City'nin bagaj hacmi 775 litre olarak karşımıza çıkıyor, ancak arka koltuklar katlandığında bu alan toplamda 1414 litreye çıkıyor.

Toyota Proace City 0-100 km/s hızlanması 12.9 saniye tamamlıyor, ayrıca 172 km/ maksimum hıza ulaşabiliyor.

Toyota Proace City 8 farklı fiyat seçeneği ile karşımıza çıkıyor. En düşük modeli 199 bin 500 TL'den başlayan fiyat etiketi ile satışa sunulan Toyota Proace City'nin en üst modeli ise 254 bin 900 TL'den satışa sunuluyor. En düşük ve en dolu model arasındaki fark ise 55.400 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Toyota Proace City lansmana özel indirimli fiyatları ile satışa sunulduğunun bilgisini de verdikten sonra dilerseniz şimdi de aracın fiyat listesine göz atalım.

İşte Toyota Proace City fiyat listesi!

Popüler Haberler