Türkiye'nin en ucuz 10 sıfır otomobili - Ekim 2020

Ülkemizdeki otomobil fiyatları son zamanlarda bir hayli arttı. İşte son zamların ardından Türkiye'nin en ucuz 10 sıfır otomobil modeli!

Ülkemizde otomobil fiyatlarının durumu hepimizin malumu. Hali hazırda ucuz diyebileceğimiz bir sıfır otomobil maalesef ki bulunmuyor ancak biz yine de mevcut şartlar altında en uygununu arayanlar için bir liste hazırladık. Türkiye'de en ucuz 10 otomobil modelini bir araya getirdiğimiz listemizde, en uygun fiyatlı 3 otomobil de Fiat'a ait. Ülkemizde de üretim yapan şirketin en ucuz modeli şu anda 2020 Fiat Egea Sedan ve bu otomobil 113.900 TL'den satışta. Bunun hatchback versiyonu için ödemeniz gereken tutar ise 133.900 TL'ye kadar çıkıyor.

Listenin diğer sıralarında ise tahmin edebileceğiniz üzere nispeten uygun maliyette otomobiller üreten Renault ve Dacia gibi markalar var. Ayrıca bunlara küçük sınıfta yer alan Picanto isimli modeli ile Kia ve i10 ile Güney Kore merkezli üretici Hyundai eşlik ediyor. Tepeye geldikçe fiyatlar da şişiyor. En yukarıda ise bizleri Citroen C3 ve Opel Corsa karşılıyor. İşte Türkiye'nin en ucuz 10 sıfır otomobili!

Popüler Haberler