Yeni BMW 1 Serisi fiyat listesi! Fırsatları kaçırmayın!

Bugün Yeni BMW 1 Serisi fiyat listesini sizlerle paylaşıyor olacağız. Premium segmentte yer alan araca dair tüm detaylar haberimizde.

Otomobil fiyatlarında yaşanan gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bu haberimize konu olan otomobil ise özellikle gençlerin oldukça beğendiği BMW 1 Serisi olacak. Otomobil premium segmente hitap ediyor ve yüzde 80'lik ÖTV diliminde yer alıyor. Dolayısıyla da fiyatın bu dilime girmesi sonrasında uygun olması neredeyse hayal oluyor. Tabii sıfır otomobil pazarında fiyatların bu denli yüksek olması da ikinci el piyasasını coşturuyor. Tabii bu da başka bir konu.

Dilerseniz konumuzdan sapmadan 2021 BMW 1 Serisini konuşmaya devam edelim. Baz donanım seviyesinde bizleri 419.800 TL'lik bir fiyat karşılıyor. Aslında bu bir fırsat zira premium segmentte yer alan bir otomobili günümüzde 400.000 TL seviyesinden aşağıda almak biraz zor. Hele ki bu BMW ise.

Dizel tarafında ise biraz daha yüksek bir bedel ile karşılaşıyoruz. Bu noktada ise ödememiz gereken tutar en az 432.700 TL oluyor. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan serinin tüm versiyon seçenekleri ve fiyat listesine göz atmış olalım. İşte detaylar!

Popüler Haberler