Yeni Citroen C4 güncel fiyat listesi! Uygun fiyata efsane tasarım

Bugün Yeni Citroen C4 fiyat listesini sizlerle paylaşıyor olacağız. İşte otomobilin güncel Türkiye fiyatları!

2021 Mayıs ayı itibari ile ülkemizde satışa sunulan Yeni Citroen C4, fazlasıyla ilgi gördü. Yeni nesli ile beraber tamamen farklı bir tasarım diline de kavuşan otomobil, son dönemlerin modasına uyarak kompakt bir SUV görünümü kazandı. Esasen Fransa merkezli otomobil üreticisi bu alanda zaten bir yarışmacıya sahipti. Ancak Citroen, C3 Aircross ile B-SUV alanında istediği başarıyı elde edememiş olacak ki sahaya yeni bir oyuncu daha sürdü.

Yeni Citroen C4 güncel fiyat listesi! Uygun fiyata efsane tasarım

Yeni C4, Türkiye pazarına 219.000 TL gibi oldukça uygun sayılabilecek bir fiyat ile girdi. Ancak otomobilin zam ile tanışması uzun zaman almadı. Günümüzde Feel, Feel Bold ve Shine olmak üzere üç farklı donanım seviyesinden satılan aracın baz donanım seviyesindeki fiyatı ise 230.000 TL’ye geldi. Feel olarak isimlendirilen bu pakette 100 beygir güç üreten 1.2 litrelik benzinli motora 6 ileri manuel bir şanzıman eşlik ediyor.

Otomatik vites tercih etmek isteyenler için ise fiyat 100.000 TL kadar artıyor. Buradaki fiyat farkının yalnızca otomatik vitesten kaynaklanmadığını, ÖTV matrah dilimleri ile alakalı olduğunu da söylemekte fayda var. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan Yeni Citroen C4 güncel fiyat listesini sizlerle paylaşmış olalım. İşte otomobilin fiyatları!

Popüler Haberler