Yeni Honda City için ilk zam geldi! Bu sefer üzdü

Ülkemize henüz yeni gelen Honda City, çok geçmeden ilk zam ile tanıştı. Otomobilin yeni fiyatları ise haberimizin detaylarında.

B sınıfı sedan olarak bilinen Yeni Honda City, geçtiğimiz aylarda ülkemizde satışa sunulmuştu. Gerek tasarımsal çizgileri gerekse iç mekandaki kalite hissiyatı ile sınıfının üzerinde bir otomobil olduğunu gösteren City, fiyatları ile de dikkat çekmişti. Ancak gelinen noktada modelin maalesef ki son gelişmelerden etkilendiğini görüyoruz. Döviz kurunda yaşanan gelişmelere daha fazla kayıtsız kalamayan Honda, fiyatlarını güncelledi ve Yeni Honda City de bundan etkilendi.

Yeni Honda City için ilk zam geldi! Bu sefer üzdü

1.5 litrelik benzinli motor ile ülkemizde satışa sunulan Honda City, beyaz, gri, kahverengi ve kırmızı olmak üzere dört farklı renk seçeneğine sahip. Tasarım ve kalite olarak sınıfındaki rakiplerine kıyasla daha iyi görünen otomobilin fiyatları da oldukça avantajlıydı. Ancak gelen son haberler, aracın ilk kez zam ile tanıştığını bizlere söylüyor.

Japonya merkezli otomotiv üreticisi tarafından paylaşılan yeni listeye göre araç, 6.000 TL’yi aşan bir zam aldı. Buna göre modelin yeni fiyatı giriş seviyesi için 225.600 TL oldu. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri eski ve yeni fiyatları karşılaştırmalı olarak gösterdiğimiz fiyat listesi ile baş başa bırakmış olalım. İşte detaylar!

Popüler Haberler