Yeni nesil Infiniti QX60 teaser görselleri adeta büyülüyor!

Infiniti, yeni nesil QX60'ın meraklandırma kampanyasına ait görseller yayınlandı! Yeni tasarım adeta büyülüyor!

Bilindiği üzere teaser kampanyasına uzun süre önce başlamış olan Infiniti, sonunda yeni nesil QX60'ın teaser görsellerini yayınladı. Bilmeyenler için belirtelim; teaser kelimesinin tanımı ''meraklandırma kampanyası'' olarak düşünebiliriz. Lansman öncesi kampanya olarak da bilinen teaser kampanyası, bir ürün lansmanı ya da başka bir önemli olay için, gelişmiş bir kampanya öngören bir dizi küçük, şifreli, merak uyandıran reklamlardan oluşan bir reklam kampanyasıdır.

23 Haziran'da resmi olarak tanıtılacak olan yeni nesil modelin teaser görsellerine bakılırsa, QX60'ın kabininin ciddi anlamda değişeceği aşikar. Yeni teknolojiler ile birlikte gelecek QX60 değişimler sayesinde güncel modelden çok daha modern görünecek.

Fotoğraf görsellerinde yer almasa da, video görselinde QX60'ın bilgi eğlence sistemi, gizem uyandırmak adına yarı gölgeli olarak yer almış. Ayrıca havalandırma kanalları ön konsolun bir ucundan, diğer ucuna kadar uzandığı görülüyor. Diğer yandan moto1'in haberinde yer verdiği iddiasına göre QX60'ın bilgi eğlence sistemi, elmas şekiller ile süslenmiş deri döşemenin hemen üstüne oturtulacağı belirtilmiş.

Yeni nesil QX60'ın ön tarafında yer alan devasa ızgarası ve ince far takımları sayesinde aracın ön yüzü oldukça şık bir görünüme sahip olmuş. Ayrıca iddialara göre araç 3.5 litrelik V6 motoru kullanmaya devam edecek.

Infiniti'nin yeni ProPilot isimli asistanını kullanacak olan yeni SUV QX60, yılın dördüncü çeyreğinde Kuzey Amerika'da satışa çıkacağı öngörüyor.

Popüler Haberler