Yeni Renault Taliant fiyat listesi! Ucuzun ucuzu!

Yeni Renault Taliant fiyatları ile dikkat çekmeyi başarıyor. Biz de bu otomobilin fiyat listesini tüm detaylarıyla sizlere sunuyor olacağız.

Sıfır otomobil pazarında yaşanan gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz ise Yeni Renault Taliant olacak. B sedan sınıfında yer alan otomobilin var oluş amacı, tamamen uygun fiyata maksimum performans verme üzerine kuruluyor. Hatta öyle ki, bu amacı özellikle baz donanım seviyesinde iliklerimize kadar hissediyoruz. Aslında sözünü ettiğimiz donanımda hissettiğimiz şey, Fransa merkezli üreticinin en ufak maliyetlerden bile ne denli kaçındığı oluyor.

Yeni Renault Taliant fiyat listesi! Ucuzun ucuzu!

Otomobil satın alırken ödediğimiz vergiler bir hayli yüksek ve bunu zaten biliyoruz. Taliant gibi araçlar da bunu bizlere en iyi şekilde gösteriyor. Symbol’ün devamı niteliğinde olan araç, hali hazırda ülkemizde 181.900 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Bu donanımda kullanıcılara 65 beygir güç üreten benzinli bir motor ve manuel şanzıman seçeneği sunuluyor. Eğer her şeyiyle dopdolu bir araba istiyorum diyorsanız ödemeniz gereken bedel 227.000 TL’ye kadar çıkıyor.

Renault Taliant’ın ülkemizdeki en önemli rakibi ise şüphesiz ki Egea. Daha uygun fiyata daha dolu bir araba sunan Fiat, bu anlamda bir adım önde gibi dursa da Renault fiyat anlamında bir hamle yaparsa şartları eşitleyecek gibi duruyor. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan Renault Taliant güncel fiyat listesi ile sizleri baş başa bırakalım. İşte tüm detaylarıyla aracın fiyatları ve versiyon seçenekleri!

Popüler Haberler