Yenilenen 2020 RAV4 Hybrid 800 bin TL'yi zorluyor!

Güncellenen fiyatların ardından 2020 RAV4 Hybrid modeli 800 bin TL'yi zorluyor!

Yeni yılın gelecek olması ile birlikte birçok 2020 model sıfır araç modellerinin fiyatlarında artış olması bekleniyor. Bilindiği üzere yeni ÖTV düzenlemesi ile birlikte vergisiz satış fiyatı 130 bin TL'nin altında olan araç modellerine yüzde 50 ÖTV ve bunun yanında yüzde 18 KDV uygulanıyor. 130 bin TL üzeri fiyata sahip sıfır otomobil modellerinin fiyatlarında ise ÖTV oranı yüzde 80 ve yine buna ek olarak yüzde 18 KDV uygulanıyor.

Buna rağmen tüm bu vergilerin getirmiş olduğu fiyat artışlarına rağmen yine de vatandaşlar otomobil almaktan geri durmuyor. Zira vatandaşlar, pandemi nedeni ile toplu taşımadan kaçınmak için, yolculuklarını şahsi araçlar ile gerçekleştirmeyi daha mantıklı bulduğundan, otomobil satın almayı aynı zamanda salgından korunmak için bir önlem olarak görüyor. Elbette bu durum ekonomik durumu elverenler için geçerli, zira içinde bulunduğumuz dönemde ikinci el piyasası bile cep yakar durumda.

RAV4 Hybrid 2020 de 800 bin TL'ye yaklaşan fiyatları ile cep yakmaya devam eden modeller arasında yer alıyor!

Toyota, Yaris Hybrid, Yeni Yaris, Corolla Hatchback Hybrid, Corolla Hatchback, Corolla Hybrid, Yeni Corolla, C-HR Hybrid, RAV4 Hybrid 2020, Hilux, Camry Hybrid, Land Cruiser Prado gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Toyota, 2020 model sıfır araç model fiyatları, diğer modellerde olduğu gibi sürekli değişmeye devam ediyor.

Zaten içinde bulunduğumuz koronavirüs salgını nedeni ile otomotiv piyasasında yaşanan hareketlilik fiyatlara yansımışken, geçtiğimiz aylarda gerçekleşen ÖTV zammı ve kur farkı nedeni ile yükselen fiyatlar derken, Aralık ayının güncel fiyat listesi de belli oldu.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan 2020 model RAV4 Hybrid güncel fiyatlarının yer aldığı listemize hep birlikte göz atalım!

İşte 2020 model RAV4 Hybrid güncel fiyatları;

Popüler Haberler